Novosti

Dječak iz Koprivnice predsjedao Saborom

Na Međunarodni dan djeteta hrvatskom Sabornicom zavladala su djeca obilježavajući na svečani, ali i vrlo demokratski način 30 godina Konvencije UN-a o pravima djeteta.

Igra je veselje, ali i dječje pravo

Ostaci tkanina daju se uz malo truda pretvoriti u lijepe krpene lutke, od komadića šarenih papira mogu nastati lijepi cvjetići, a malo mašte običnu tikvu pretvara u mačku ili psa.

Osnovci ponovo na Školskoj olimpijadi

Tradicionalna Školska olimpijada koja okuplja učenike nižih razreda koprivničkih osnovnih škola, sutra u petak, 8.studenoga ponovo će dvoranu Srednje škole pretvoriti u najveselije  mjesto u gradu.

Koprivnički lutkari sve uspješniji

Lutkarska družina Kopriva pec,pec koprivničkog Društva naša djeca nastavlja s uspješnim promoviranjem kulture grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije. Predstavom Šumska škola oduševili su male gledatelje iz raznih dijelova naše zemlje, ali i stručnjake na 23.

Podravski motivi i na dječjem odjelu koprivničke bolnice

Peteranski file i drvene igračke obitelji Erdec razveselile djecu Dašak tradicije uoči jubilarnih 25. Podravskih motiva osjetili su i mali pacijenti na Dječjem odjelu koprivničke bolnice i to zahvaljujući Društvu naša djeca i obitelji Erdec iz Peteranca.

Fašnik u dječjim očima

Šareni klaunovi, četveroglavi zmajevi, nasmijane princeze i drugi likovi iz dječje mašte ovih su se dana preselili u javne prostore.

Šašavi mišić razveselio mališane

Predstava Šašavi mišić u izvođenju Lutkarske družine Kopriva,Pec,Pec Društva naša djeca Koprivnica oduševila je više od 500 mališana iz koprivničkih dječjih vrtića.

Koprivnički lutkari na edukaciji u Zagrebu

Vrijedni članovi Lutkarske družine Kopriva pec,pec iz Društva naša djeca Koprivnica, koji su lani proveli svaki po gotovo 300 sati pripremajući i izvodeći predstave za djecu, ne miruju ni za vrijeme školskih praznika.

Stranice