Novosti

Radionica izrade igračaka za mace u Udruzi Šinterice dobra srca

U subotu, 04.12.2022. godine u prijepodnevnim satima održana je radionica izrade igračaka za mace u prostorijama Udruge Šinterica dobra srca. Na sveopće veselje maca i djece naučili smo kako napraviti jednostavne igračke od recikliranih materijala koje su mace odmah isprobale i ocijenile.

Društvo naša djeca Koprivnica svome gradu

Šareni papirnati cvjetovi, hranilice za ptice, lutke od tikvica, čestitke, lampioni, krevetić za kućnog ljubimca, nastali u kreativnim radionicama DND-a predstavljeni su na rođendanskoj proslavi grada Koprivnice.

Lutka u šetnji

Projekt "Lutka u šetnji" rado su prihvatili naši mali i veliki vrtićarci. Povratnu informaciju i fotografije dobili smo iz Novog Virja.

 

Željka Hrženjak, ravnateljica
Dječji vrtić "Bregunica"
Drenovica 6
48 355 Novo Virje

Edukativno i veselo obilježen Dječji tjedan

Roda, divlja svinja, ljama, emu uz mačke, pse i ponije također mogu biti prijatelji djece. U to su se uvjerili dječaci i djevojčice iz Koprivnice koji su u subotu posjetili Grgin konak u Zdjelicama. Prvi strah od neobičnih životinja ubrzo je savladan i onda je počelo hranjenje i maženje.

Dječji tjedan u Koprivnici 04.-10.10.2021.

Dječji tjedan - je tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci koja se obilježava od 1953. godine. Svojim programskim sadržajima i akcijama Dječji tjedan svake godine obuhvaća najviše djece i odraslih u gradovima i općinama gdje djeluju osnovna Društva „Naša djeca“ (DND).

Stranice