Novosti

Koprivnička dječja akcija među 10 najboljih u Hrvatskoj

Akcija Popevamo, tancamo i igramo se po podravski, koju su zajednički organizirali DND Koprivnica i Zajednica KUD-ova Županije uz podršku Turističke zajednice grada i Grada Koprivnice uvrštena je među 10 najboljih dječjih akcija u Hrvatskoj.

Za Dan grada 10. Školska olimpijada

U partnerstvu sa Zajednicom sportskih udruga Grada Koprivnice,Udrugom kineziologa Grada Koprivnice, Gimnazijom Fran Galović, Srednjom školom Koprivnica i Obrtničkom školom Koprivnica, te pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice, Društvo naša djeca Koprivnica i ove godine organizira Školsku olimpijad

Lutkarska predstava na dva narječja

Kajkavski kakav se govori u Podravini i blajski sačuvan u Blatu na Korčuli narječja su kojima progovaraju lutke u najnovijoj predstavi pod mentorstvom dr Tigrene Csik.

Koprivnički lutkari uspješno nastupili na PIFu u Zagrebu

Nizu uspješnih gostovanja mali lutkari okupljeni u družini Kopriva,pec,pec Društva naša djeca Koprivnica dodali su još jedno i to na prestižnom Međunarodnom festivalu kazališta lutaka – PIF-u koji se održava u Zagrebu od 15. do 21.rujna.

Predstavljena Bajkaonica

Zahvaljujući uspješnom sudjelovanju koprivničkog Društva naša djeca u projektu "NEKA ODRASTANJE BUDE DJEČJA IGRA" kojeg već treću godinu provode tvrtka Beiersdorf Hrvatska i Savez društava naša djeca Hrvatske, Koprivnica je dobila pokretnu Bajkaonicu.

Igračke koprivničkih mališana izložene u zagrebačkom Etnografskom muzeju

Na izložbi dječjih radova na temu igre i igračke održanoj u Etnografskom muzeju u Zagrebu u sklopu ovogodišnjeg projekta društvene odgovornosti “Neka odrastanje bude dječja igra” koju provode tvrtka Beiersdorf i Savez društava Naša djeca Hrvatske, predstavljeni su i radovi djece iz Koprivnice.

Slikovnica za dječji osmijeh!

Obilježavajući Svjetski dan bolesnika (11.02.) kojim se podsjeća na prava koja imamo kao bolesnici, ali i zahvaljuje zdravstvenim radnicima na pruženoj skrbi, te Međunarodni dan darivanja knjiga (14.02.) u Općoj bolnici dr.

Darivanje može početi!

Zahvaljujemo svima na prezentaciji poklon paketa i šaljemo tablicu iz koje je vidljivo što je naša komisija izabrala među svim ponuđačima :) **

Poklon paketi u vrijednosti od 250,00 kn

Božićno darivanje nam se ponovno bliži!

Ako svom djetetu želite pružiti posebnu radost darivanja i omogućiti mu nezaboravno druženje s Djedom Mrazom uključite se u tradicionalnu akciju Društva naša djeca - Božićno darivanje. U subotu 17.

Školska olimpijada okuplja oko 1000 koprivničkih osnovaca!

U partnertvu sa Zajednicom sportskih udruga Grada Koprivnice, Gimnazijom Fran Galović, Srednjom školom Koprivnica i Obrtničkom školom Koprivnica, uz podršku Podravke te pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice, Društvo naša djeca Koprivnica i ove godine organizira Školsku olimpijadu.

Stranice