Baby fitness u Koprivnici proslavio 10. rođendan

Čak 2000 beba besplatno u projektu DND
Koprivnica, 26.siječnja 2018.- Cijelo desetljeće u Koprivnici se odvijaju baby fitness radionice namijenjenje edukaciji roditelja, odnosno obiteljima djece do 12 mjeseci. Tematska predavanja i razgovori sa stručnjacima o pitanjima važnim za zdravo odrastanje, te vježbanje s fizoterapeutkinjom u tom su razdoblju na Bazene Cerine privukli oko 2000 beba. Članice baby fitness tima dr.med. Zorica Valentić, specijalista pedijatar, Ida Šipek, diplomirana psihologinja i Jasminka Potočnjak magistra fizioterapije, te od 2017. i Paula Kuharić, magistra psihologije, uz znanje i iskustvo s mališanima i njihovim roditeljima podijelile su i puno pozitivnih emocija.
Zahvaljujući UNICEFu na čiju inicijativu je projekt i započeo, te Društvu naša djeca koji ga je nastavio uz podršku Grada i Županije, Baby fitness je za sve korisnike bio posve besplatan.
Obilježavanje značajne obljetnice u sportsku dvoranu na bazenima privuklo je brojne roditelje i njihove bebe, ali i prve polaznike vježbaonica koji su u međuvremenu izrasli u zdrave desetogodišnjake. DND je za njih pripremio zabavni program,a Podravka poklon pakete.

Posletite fotogaleriju >>>

Ljubav djeci prije svega