Božićno darivanje nam se ponovno bliži!

Ako svom djetetu želite pružiti posebnu radost darivanja i omogućiti mu nezaboravno druženje s Djedom Mrazom uključite se u tradicionalnu akciju Društva naša djeca – Božićno darivanje. U subotu 17. prosinca u Domu mladih Djed Mraz će za mališane do šest godina omogućiti gledanje lutkarske predstave pod nazivom Zvjezdanova božićna čarolija u kojoj sobovi Djeda Mraza za divno čudo govore, a za one do 12 godina bajkoviti igrokaz Pecka i Žara koji govori o dvije male čarobnice koje su uspjele pobjeći progonu čarobnjaka i pronašle način kako da izađu iz knjige u stvaran svijet. Po završetku predstave Djed Mraz će svakom djetetu uručiti poklon, fotografirati se s njime, a djeci će na raspolaganju biti i igraonica.
Za djecu od 12 do 15 godina u kinu Velebit bit će prikazan prigodni film,a nakon toga Djed Mraz će ih darivati u svom božićnom dvorcu u Paviljonu.
DND priprema poklon pakete prilagođene dobi i spolu djeteta ( pojedinačni sadržaj ćemo objaviti u subotu) i to po cijeni od 150 i 250 kuna. Uz igračke, slikovnice ili knjige, društvene igre koje se biraju prema pedagoškim i zdravstvenim standardima u svim poklon paketima bit će i slatkiši domaćih proizvođača.
Prijave možete slati do 09.12. na e-mail anica.desnicakc@gmail.com uz naznaku imena i prezimena djeteta, spola i godine rođenja i broj grupe paketa ako je sami birate.
Uplate se primaju na IBAN HR9023860021100508270 uz naznaku za Božićno darivanje + ime i prezime djeteta. Nakon uplate bit ćete obaviješteni o mjestu podizanja pozivnice.

Ljubav djeci prije svega