Male maškare na placu najavile Koprivnički fašnik

U želji da potakne kreativnost djece i njegovanje tradicije podravskog kraja Društvo naša djeca Koprivnica već niz godina organizira izložbe dječjih likovnih radova na temu “Fašnik u dječjim očima”. U projektu sudjeluju djeca iz vrtića i osnovnih škola koja uz pomoć odgojiteljica i nastavnika stvaraju vrlo maštovite kreacije. Dio tog stvaralaštva u utorak su na Koprivničkom placu predstavili učenici 4c razreda O.Š. Antun Nemčić Gostovinski s učiteljicom Đurđicom Pošta, koje su dočekali zaposlenici Komunalca s toplim čajem i medenjacima.
Dječji radovi radovi biti će izloženi i u predvorju Opće bolnice T. Bardek, Domu za starije i nemoćne osobe, Domu mladih, Podravki, Turističkoj zajednici grada, Upravnoj zgradi Komunalca te u Knjižnici i čitaonici F. Galović do 25. veljače 2020. godine.
Na dječjem odjelu koprivničke bolnice će se u sklopu projekta Za osmijeh djeteta u bolnici održati i kreativna radionica za izradu maski, što sve zajedno najavljuje tradicionalni Koprivnički fašnik u subotu 22. veljače na Zrinskom trgu.

Ljubav djeci prije svega