NE DAJ SE UPECATI

Dragi/e naši/e, volonterke i volonteri, partneri, prijatelji, suradnici i prijatelji/ce djece!

 

Jučer smo ušli u Mjesec borbe protiv ovisnosti (15.11.- 15.12.). Ove je godine Savez društava “Naša djeca” kao vodeća, najveća i najstarija organizacija za djecu u Republici Hrvatskoj stavila naglasak na ovisnost o Internetu i na negativne aspekte korištenja Interneta.

 

Projekt NE DAJ SE UPECATI – višegodišnji je projekt Saveza DND, koji se bavi prevencijom ovisnosti djece i mladih. Ove godine ga provodimo u suradnji sa tri lokalne zajednice i 3 Društva “Naša djeca” Bjelovar, Varaždin i Nova Gradiška. Projekt se provodi pod pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za djecu i mlade.

 

Šaljemo vam link na video koji smo snimili u suradnji s našom ambasadoricom projekta Idom Prester, vas molimo da ga sherate i objavite na svojim stranicama i na društvenim mrežama. Kao što sami znate senzibilizacija šire javnosti je najbolja prevencija ovisnosti djece i mlađe populacije. Vidjet ćete i sami u videu da su podaci kojim raspolažemo alarmantni! Podaci su rezultat društvenog istraživanja kolegica sa Edukacijsko – rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu.

 

LINK:

 

https://www.facebook.com/frau.casio/videos/1268876083794384

 

Ljubav djeci prije svega