Neočekivani dar za 30 djece

Neočekivani dar za 30 djece

 

Krajem prošle godine u Društvo naša djeca Koprivnica pristigla je neočekivana vijest iz Supernova Grupe. Izabrani ste za dodjelu donacije u iznosu od 7 600 kuna za pomoć potrebitim obiteljima s djecom, javila je upraviteljica Patricija Tkalčec. Novac je prikupljen Božićnom akcijom virtualnog paljenja lampica na SUPER božićnom drvcu, uz pomoć kupaca i pratitelja, a osim DND Koprivnica donacija je dodijeljena organizacijama Mala kuća Zadar, Kuća sretnih ciglica, Utočište Sveti Nikola i Zagrebački humanitarci. U Koprivničko-križevačkoj županiji donacija je uručena i bolnici dr Tomislav Bardek.

Odmah po svečanom uručenju poklon kartice uručene su obitelji s troje djece koja je teško stradala u požaru, a potom su tijekom siječnja na red došle i druge obitelji čiji je popis sastavljen u suradnji sa socijalnom službom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Koprivnice. Ukupno je obuhvaćeno 13 obitelji s 30 djece.

Djeca su nam rado napravila crteže kao znak zahvalnosti.

-Ponosni smo što je Supernova Grupa prepoznala Društvo naša djeca Koprivnica kao udrugu koja niz godina humano i sadržajno doprinosi sretnijem odrastanju koprivničkih mališana i što je upravo nas, kao jedinu udrugu iz Koprivničko-križevačke županije, odabrala za uručenje donacije. Jako smo zahvalni Supernova Grupi i upraviteljici Patriciji Tkalčec, a veliki osmijesi na licima djece i roditelja kojima smo uručili poklon kartice potvrdili su da smo učinili dobru stvar- ističe predsjednica DND Koprivnica Jadranka Lakuš.

Uz predsjednicu Lakuš svečanosti uručenja donacije prisustvovale su i zamjenica Marija Čižmek i tajnica Draženka Kovačić koje su usto i obišle neke obitelji te djecu darivale i slatkišima.

 

Ljubav djeci prije svega