Nova premijera Lutkarske družine Kopriva,pec,pec

Lutkarska predstava sa snažnom porukom o važnosti čuvanja okoliša
Zanimljiva ekološka priča u kojoj glavni junaci životinje spašavaju šumski potok od zagađenja, tema je nove lutkarske predstave Društva naša djeca Koprivnica. Naziv predstave je Pismo, scenarij je priredila Tigrena Csik prema slikovnici Pismo iz Zelengrada Nevenke Videk, a za scenu je zaslužna Gorana Babić. Predstava traje 30 minuta i namijenjena je djeci starijoj od 3 godine.
Lutke za predstavu nastale su u Kreativnoj radionici DND pod vodstvom Tigrene Csik,a njihovu izradu i pripremu predstave omogućili su Baltazar, Grad Koprivnica, Eurospužva , Arch i Lolipop.
Vrijedna lutkarska družina Kopriva pec,pec nekoliko mjeseci uvježbava uloge pod vodstvom Tigrene Csik i Nikol Bali i spremna je za premijeru zakazanu za petak 28. travnja. U Domu mladih održat će se dvije predstave i to u 9,30 i 10, 30 za organizirane posjete djece iz koprivničkih dječjih vrtića.
U predstavi glume djeca Sven Šestak, Jana Senjan, Lovro Šeb, Noa Tetec i Rea Damjanović i odrasli Nikol Bali , Gorana Babić i Tigrena Csik. Pjesme izvodi zbor dječjeg vrtića Tratinčica iz Koprivnice.

Ljubav djeci prije svega