Novosti

Edukativno i veselo obilježen Dječji tjedan

Roda, divlja svinja, ljama, emu uz mačke, pse i ponije također mogu biti prijatelji djece. U to su se uvjerili dječaci i djevojčice iz Koprivnice koji su u subotu posjetili Grgin konak u Zdjelicama. Prvi strah od neobičnih životinja ubrzo je savladan i onda je počelo hranjenje i maženje.

Dječji tjedan u Koprivnici 04.-10.10.2021.

Dječji tjedan - je tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci koja se obilježava od 1953. godine. Svojim programskim sadržajima i akcijama Dječji tjedan svake godine obuhvaća najviše djece i odraslih u gradovima i općinama gdje djeluju osnovna Društva „Naša djeca“ (DND).

Društvo naša djeca i Grgin konak

Nastavljamo s projektom Dijete prijatelj životinja te vas 09.10.2021. pozivamo u Donje Zdjelice na Grgin konak gdje će nas ugostiti domaćin Hrvoje Grgurić Grga. Akcija je također unutar obilježavanja Dječjeg tjedna.

Za dječji glas u Europi

GRADOVIMA I OPĆINAMA PRIJATELJIMA DJECE

ŽUPANIJAMA PRIJATELJIMA DJECE

DRUŠTVIMA „NAŠA DJECA“

 

Poštovani,

Projekt Dijete prijatelj životinja

U subotu, 28.08.2021. od 10 do 12h družili smo se s macama i dragim tetama mačkaricama koje su kroz igru i zabavu učile djecu o skrbi i ptrebama maca. Lutkarska družina Kopriva pec, pec izvela je kratku predstavu Duet mačaka (kompozitor Gioachino Rossini).

Zanimljivo subotnje prijepodne za djecu

Dvije lutkarske predstave i zanimljiva renesansna  igraonica očekuju sutra, u subotu 12 lipnja mališane u koprivničkom gradskom parku. Predstave za koje je scenarije priredila Tigrena Csik, a scenu Boba Csik, izvodi Lutkarska družina Kopriva pec pec Društva naša djeca Koprivnica.

16. Susret Dječjih vijeća Hrvatske

Tradicionalni susret dječjih vijeća Hrvatske ove je godine održan online. Zanimljiva tema „Kako uključiti djecu u procese donošenja odluka na europskoj razini", privukla je

Obilježen Dan Europe 09.05.2021.

Europa može biti šarena, žuta, plava, zelena, ali je najvažnije da si djeca daju ruku. Ujedinjeni u zajedništvu možemo posložiti Europu po svojim mjerilima - poručuju djeca Koprivnice povodom 9. svibnja. Za Dan Europe dali su mašti na volju i pokazali što misle o kontinentu na kojem živimo.

Tigrena Csik volonterka godine u Koprivnici

Voditeljica Lutkarske družine Kopriva Pec, Pec Društva naša djeca Koprivnica dobitnica je Zlatnog vola za 2020. godinu. Najveće priznanje koje se dodjeljuje koprivničkim volonterima Tigrena Csik osvojila je u konkurenciji 12 nominiranih iz različitih udruga koje djeluju na području grada.

Stranice