Renesansni festival 18.-21.08.2022.

Radi nadogradnje i uređenja naše internet stranice nismo bili u mogućnosti stavljati objave, stoga molimo naše čitatelje na razumijevanju.  Stavljam izvještaj sa Renesansnog festivala koji je bio uspjepšan i iznad očekivanja obzirom na vremensku prognozu.

18.08.2022.

Vilinski svijet čeka na vas djeco na Renesansnom festivalu. Dođite, igrajte renesansne igre, crtajte i slikajte, izrađujte vile od cvjetnih latica, napravite svoje čarobne štapiće. Napravite slasne kolačiće od brašna s koprivom,pogledajte lutkarsku priču, uživajte u druženju s vilenjacima i dobrim vilama.

U vilinskom svijetu stvaramo čarobne crteže, družimo se s dvorskom ludom, igramo, na licima nam niču prelijepi crteži, dođite i vi djeco, evo rasporeda radion
21.08.2022.
Danas sam izuzetno ponosna na volontere Društva naša djeca Koprivnica koji su malim posjetiteljima Renesansnog festivala omogućili nezaboravnu zabavu. Najprije smo na kulinarskoj radionici uz pomoć Ivana Sitara kroz staro sito vu korito prosijali Podravkino brašno s koprivom onda zamijesili tijesto i izrađivali kolačiće i peciva. Uz pomoć Silvije Repić iz Sane kolačiće i peciva smo ukrašavali sjemenkama i kečapom od cikle, te napravili sendviče s humusom. Zatim smo izrađivali čarobne štapiće i renesansne straničnike. I puno se igrali i još se igramo.

Ljubav djeci prije svega