Supernova i DND darivali djecu

 

 

U sklopu nacionalne kampanje „Širimo radost“ grupa Supernova donirala je krajem godine novčana sredstva za pomoć potrebitim obiteljima sa željom doprinosa razvoju i poboljšanju kvalitete života hrvatskih građana. Među nekoliko udruga kojima su odobrene donacije ponovo se našlo i koprivničko Društvo naša djeca, što je zasigurno još jedna potvrda ugleda kojeg DND uživa ne samo u Podravini, nego i šire. Društvo naša djeca čije projekte tijekom godine podržavaju i Koprivničko-križevačka županija i Grad Koprivnica, tako je dobilo priliku uljepšati početak godine 11 obitelji s ukupno 23 djece. Obitelji su odabrane uz pomoć Odsjeka za socijalnu zaštitu Grada Koprivnice,  a uručene poklon bonove mogu koristiti u svim trgovinama Supernove. Donacija je razveselila i velike i male.

  • Ovaj poklon došao nam je posve neočekivano, bonovi će nam dobro doći za kupnju obuće- rekla nam je baka jedne djevojčice koja je u znak zahvalnosti na prigodno druženje donijela svoj crtež.

Uz kartice Super nove, obiteljima su uručene i slikovnice, dar jedne bivše rukometašice, pa je radost djece bila još veća.

 

Ljubav djeci prije svega